Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.maorganics.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitorului) si ale cumparatorului (clientului, consumatorului).

Site-ul www.maorganics.ro este proprietatea SC Local Gathering SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 3, strada Penes Curcanul nr 14 corp A apt 47, inregistrata in Registrul comertului cu J40/7227/20.05.2016, CUI 36109964.

Accesarea si inscriere pe site-ul www.maorganics.ro este gratuita.

Produsele si serviciile oferite de portalul www.maorganics.ro se adreseaza tuturor clientilor din Romania.

Comanda

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat si vor fi suportate de client.

Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.

Inregistrarea ca membru

Prin crearea contului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care se considera ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Prin lansarea comenzii cumparatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Sc Local Gathering SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Sc Local Gathering SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Drepturile de autor

Toate informatiile prezentate pe www.maorganics.ro reprezinta proprietatea SC Local Gathering SRL; folosirea acestor informatii fara acordul SC Local Gathering SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la contact@maorganics.ro.

Procesarea comenzilor

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail un raspuns automat de confirmare. Comenziile primite pana in ora 12, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 2-4 zile lucratoare.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

–  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

–  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC Local Gathering SRL, in cazul platii online;

–  datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

Livrare

Taxa de transport va fi calculata si afisata inainte de efectuarea platii de catre Client/ Cumparator. La momentul expedierii comenzii dumneavoastra veti primi o confirmare electronica ce contine detalii privind firma de curierat si numarul coletului. Livrarea se face prin serviciul de curierat Cargus. In cazul in care nu sunteti disponibil/a pentru livrare, veti primi o notificare. Daca livrarea nu se efectueaza in termenul estimat, va rugam sa ne contactati pentru urgentarea livrarii. De asemenea, exista posibilitatea ridicarii coletului de la sediul firmei de curierat, lista locatiilor fiind disponibila online.

Modalitati de plata

– In numerar, la livrare. Platiti curierului, care va emite o chitanta;

– Card de credit – Aceasta metoda de plata este complet securizata. In momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati. Daca tranzactia este autorizata, plata este facuta imediat si produsele achizitionate vor fi livrate in termen de 2-4 zile lucratoare, daca sunt in stoc.

Sesizari

Orice sesizare cu privire la neconformitatea produselor se face in scris, in maxim 48h de la primirea coletului, pe adresa de e-mail contact@maorganics.ro.

Sesizarile ulterioare nu mai pot fi luate in calcul.

Orice sesizare legata de erori de procesare (ex: lipsa produs din colet, produs expediat gresit, cantitate gresita, gramaj gresit, erori facturare s.a) se trimite in scris pe adresa de e-mail contact@maorganics.ro in maxim 48h de la primirea coletului.

Toate sesizarile scrise vor primi un raspuns tot in scris. Termenul de solutionare este diferit de la o situatia la alta, in functie de verificarile necesare si poate fi de la 24h pana la 14 zile lucratoare.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.