Buna!

Sunt Marina, fondatoarea MA Organics.

Promovez feminitatea și încurajez tranziția către un ritual de înfrumusețare sănătos și personal care să evidențieze unicitatea fiecăreia dintre noi, fără a o ascunde sub un strat de “frumusețe artificială”.

Traiectoria mea în acest domeniu nu a fost una planificată, ci mai degrabă, a început ca o pasiune și s-a dezvoltat printr-o succesiune de provocări acceptate și oportunități fructificate.

Primul contact cu lumea machiajului sănătos l-am avut acum 13 ani, odată cu primul meu job de consultant în machiaj mineral.  Curiozitatea de a descoperi universul etic și benefic al produselor cosmetice a venit însă mai târziu, după certificarea mea ca Make-up Artist.

Din dorința de perfecționare și pentru o cunoaștere ‘hands-on’ a industriei Beauty, am petrecut 5 ani in Londra, unde am experimentat arta machiajului din diferite perspective alături de branduri profesionale si de lux precum: Bellapierre , Cover FX, Laura Mercier, Christian Louboutin Beauty, Dior, Estee Lauder Bureau, L’Oreal Luxe Brands etc. Pe langa evenimente si sesiuni private de machiaj, am avut diverse colaborări cu Fashion TV in Londra si Paris si multiple participari, in calitate de Make-up Artist, in cadrul London Fashion Week.

În toată această ‘călătorie’, am aflat identitatea și insight-urile fiecărui brand dar și diferite tehnici si abordări în machiaj ale multor artiști naționali si internaționali.

Am observat, am invățat și am practicat diversitatea, pentru a descoperi latura domeniului Beauty care mă definește și în care se regăsesc principiile și valorile în care cred.

Astfel, am rămas fidelă pasiunii pentru frumusețea naturală și sănătoasa iar acum, alături de echipa noastra, îmi doresc să impartășesc viziunea și cunoștințele mele prin intermediul serviciilor și produselor MA Organics.