A: Parfumul vegan este fabricat din ingrediente botanice si nu include extracte de origine animala cum ar fi ambră, ceară de albine, musk, miere etc.

A: Majoritatea parfumurilor convenționale conțin ingrediente de origine animală (ambră, civet, musk, lanolină etc), unele dintre acestea fiind obținute prin metode care ranesc animalele. De asemeni, in formulele acestora se găsesc diverse chimicale și ingrediente care pot provoca alergii și reacții, cel mai des intalnit fiind alcoolul etilic.

Produsele Eden Perfumes sunt create după formule botanice proprii, vegane si cruelty-free; sunt realizate manual cu uleiuri vegetale naturale. Nu conțin extracte de origine animala, nu conțin conservanți sintetici, nu conțin parabeni si nici ftalați. In componența acestora se folosește Alcool Denat, un alcool natural care este obținut din trestie de zahăr și sfeclă. Eden Perfumes salvează pe partea de ambalaj și marketing, adoptand un stil minimalist, și se concentrează pe crearea unui parfum de calitate, făcut la o intensitate de 15%, cu un preț accesibil.

A: Aceasta variază de la persoană la persoană și, de asemenea, depinde de miros. În general, aroma se menține peste 8 ore, intrucât toate parfumurile sunt apă de parfum cu o concentratie de 15%.

A: Ingredientele naturale, uleiurile esențiale pot fi puternice și active, așa cum unii oameni reacționează la anumite plante, unii oameni pot reacționa, de asemenea, la un anumit ingredient din parfumurile naturale. Nu este foarte comun cu parfumurile noastre, dar se poate întâmpla. Dacă observați orice mâncărime sau erupție după aplicare, vă rugăm să opriți imediat utilizarea produsului. Suntem mai mult decât fericiți să vă schimbăm parfumul pentru altul din colecția noastră, dacă aveți o reacție, așa că vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pentru a vă ajuta să găsiți un parfum care funcționează pentru dvs.

A: Parfumurile Eden Perfumes nu conțin parabeni și nici conservanți, astfel sugerăm o perioadă de valabilitate de 12 luni. Pentru a vă păstra parfumul la maximum, păstrați-l departe de lumina soarelui și căldură.

A: Pentru ca nu contin conservanti sintetici, parfumurile au un termen recomandat de utilizare de 12 luni de la deschidere. Ulterior, ele nu expira insa anumite proprietati nu mai sunt la valoarea lor maxima (intensitate, rezistenta etc). Pentru noi, este important ca toti clientii nostri sa simta beneficiile complete ale folosirii parfumurilor Eden Perfumes, de aceea nu le stocam pe termen indelungat si folosim optiunea de ‘Precomanda’ (lunara sau bilunara, in functie de volumul comenzilor).

A: Acest termen este folosit pentru a spune că o marcă nu testează produsele sale pe animale și nu folosește niciun ingredient care a fost testat pe animale. Un brand poate fi CRUELTY FREE și să folosească insă ingrediente de origine animală.

A: Produsele de machiaj VEGAN sunt produse cosmetice care nu folosesc ingrediente derivate din – sau testate pe – animale. Există mai multe criterii pe care trebuie să le îndeplinească produsele pentru a fi etichetate ca vegane. Una dintre primele cerințe implică testarea produsului: pentru ca un produs cosmetic sau de frumusețe să poată fi etichetat ca vegan, nu se poate efectua nici un fel de testare pe animale.
În plus, machiajul vegan nu înseamnă numai impunerea împotriva cruzimii sau respingerea testelor pe animale – înseamnă, de asemenea, că nu sunt folosite ingrediente de origine animală pentru fabricarea produsului.

A: Machiajul MINERAL este alcătuit din ingrediente minerale, cum ar fi oxidul de zinc, oxidul de fier, dioxidul de titan și mica. Deși este frumos să credem că aceste ingrediente au fost luate direct de pe pământ și reproduse în machiaj, realitatea este că aceste ingrediente sunt încă extrase și procesate într-un laborator. Și într-adevăr nu ați dori să fie altfel, deoarece prin neprelucrare puteți ajunge ca impurități ca plumbul sau mercurul să se ajunga în machiaj. Unele tipuri de minerale pot avea rezultate benefice pentru sănătatea pielii, combinând efectele asupra sănătății cu rezultatele cosmetice.

A: Cosmeticele tradiționale conțin ulei mineral, (poli) silicon, polipropilen glicol, conservanți. Acestea provin din industria petrochimică și nu pot fi biodegradabile. Multe ingrediente ale produselor cosmetice tradiționale sunt periculoase pentru pielea noastră și pentru mediul înconjurător.

Produsele Bellapierre sunt produse pe baza de minerale, nu conțin talc, sunt non-comedogenice, nu conțin ulei și nu blochează porii, au proprietăți antiinflamatoare și antioxidante și oferă în același timp protecție solară FPS 15.

Cel mai important factor de diferențiere față de alte produse minerale este că Bellapierre folosește Mica pură 100% în toate pudrele minerale fără a adăuga aditivi sau alte ingrediente, astfel acestea sunt mult mai concentrate, culorile sunt mai intense și au o rezistență îndelungată.

A: Cosmeticele minerale Bellapierre sunt fabricate numai din minerale pure 100% și nu conțin conservanți, acest lucru făcându-le perfecte chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. Pulberile noastre minerale nu conțin parfumuri și coloranți sintetici, oxiclorură de bismut, talc, parabeni, și nici alte ingrediente care eliberează formaldehidă și produse petrochimice. Toate aceste ingrediente sunt cunoscute ca factori ce provoaca iritatii si sensibilitate. Persoanele cu afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, psoriazis și rosascea, folosesc produsele noastre cosmetice cu rezultate foarte bune. Este insă important să rețineți că este totusi posibil ca anumite persoane să fie alergice sau sensibile la orice fel ingredient, chiar și la cele naturale.

A: Deoarece mineralele din produsele Bellapierre nu sunt absorbite în piele, ele nu vor irita sau agrava pielea care este predispusă la acnee. Acesta este un lucru frecvent întalnit in cazul altor produse cosmetice: o persoană dorește să acopere roșeața și petele, folosește un produs care este plin de ingrediente iritante și care face ca pielea să fie mai grav afectată, ceea ce înseamnă că se folosește mai mult machiaj. Acesta este un cerc vicios și aproape sigur va duce la faptul că pielea nu poate să se vindece în mod corespunzător. Mineralele noastre sunt ușoare și permit pielii să respire și să se vindece natural. Dioxidul de titan și oxidul de fier au proprietăți antiinflamatorii, astfel că multe persoane au declarat că mineralele din produsele Bellapierre îmbunătățesc efectiv și calmează pielea inflamată oferind în același timp o acoperire excelentă pentru zonele înroșite. Mineralele noastre sunt bune și pentru pielea grasă, deoarece acestea absorb excesul de sebum, eliminând zonele „strălucitoare”.

A: Mineralele noastre oferă protecția solară fizică până la SPF 15 conținută în mineralele oxid de fier și dioxid de titan.

A: Nu, aceasta este o concepție greșită care a rezultat din utilizarea înaltă a talcului în unele formule, talcul fiind ingredientul ce poate usca pielea. Cosmeticele Bellapierre sunt minerale pure și lasă pielea să respire și să funcționeze în mod natural. Nu vor usca pielea, nu vor irita sau inflama suprafetele uscate.

A: Nu, aceasta este o altă concepție greșită. Machiajul mineral se fixează de fapt foarte rapid în piele și oferă un efect foarte natural.  Se combină cu uleiurile naturale din piele pentru o finisare perfecta. Este, de asemenea, excelent pentru pielea grasă, deoarece împiedică strălucirea și uleiul să se dezvolte în zona T în timpul zilei.