HEALTHY | PREMIUM | ETHICAL | NATURAL | CONSCIOUS | VEGAN | ORGANIC

află mai mult

Produsele Eden Perfumes sunt create după formule botanice proprii, in armonie cu planeta și toate ființele, 100% vegane și netestate pe animale!
Parfumurile sunt de cea mai bună calitate, sunt Apă de Parfum, au o intensitate de 15% și sunt realizate manual cu uleiuri vegetale naturale.

Nu conțin conservanți sintetici, nu conțin parabeni si nici ftalați.
In componența acestora se folosește Alcool Denat, un alcool natural care este obținut din trestie de zahăr și sfeclă.

Conceptul Eden Perfumes reprezintă o schimbare sănătoasă și etică!

află mai mult
“Organic” este ceea ce ne definește.

Produsele NATULIQUE se bazează pe o premisă simplă: nu folosim ingrediente periculoase! Formulele noastre sunt cele mai sigure din cele existente astăzi în industria profesională de înfrumusețare.Credem în integritatea produselor noastre și tratăm cu maximă seriozitate misiunea de a folosi ingrediente certificate organic, ținând la distanță de produsul final substanțele chimice periculoase. La NATULIQUE menținem cele mai înalte standarde de calitate pe tot parcursul producției.

NATULIQUE reprezintă o afacere de familie cu o istorie onestă și pasiune pentru produse etice și sustenabile, destinate exclusiv uzului profesional.

Viziunea noastră –  Viitorul este organic și sustenabil

Ne dorim un viitor în care produsele organice și sustenabile să domine industria de înfrumusețare. Mai devreme decât credem, dezvoltarea durabilă va juca un rol major în viețile noastre, fiind cel mai bun lucru care se poate întâmpla.La NATULIQUE am definit sustenabilitatea ca „satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Valorile noastre – NATULIQUE este o FAMILIE

Relația este esența

Pentru NATULIQUE, familia este totul. Modul de a face afaceri este profund înrădăcinat în cultura noastră și am încercat, încă din prima zi, să construim o familie strâns unită. Îmbrățișarea acestor valori ne ghidează în tot ceea ce facem. Ne dorim să avem o relație strânsă cu toți partenerii și să creăm o familie extinsă în toată lumea.
află mai mult

PHB Etical Beauty este o afacere de familie britanică, ce cuprinde o gamă revoluționară de produse de  frumusețe etice premiate internațional.

Produsele din portofoliul PHB sunt naturale, vegetariane, vegane, netestate pe animale, nu conțin fără ulei de palmier sau alcool și sunt realizate manual în Marea Britanie.

Ce reprezintă PHB?

Pure. Handmade. British.

Misiunea PHB este de a oferi cele mai pure și cele mai eficiente produse de frumusețe fără ingredientede origine animală, substanțe chimice toxice sintetice, alcooli aspri sau OMG-uri. 

De asemeni, 20% din profitul net al companiei este donat in scopuri caritabile.

află mai mult

Bellapierre Cosmetics este un brand premium de machiaj mineral, originar din USA. Portofoliul include o întreagă gamă de produse premiate si recunoscute internațional pentru proprietățile lor.

Produsele minerale îmbunătățesc aspectul pielii protejând-o în același timp de acțiunea nocivă a factorilor externi, estompează imperfecțiunile fără a-i acoperi naturalețea pielii  și oferă protecție de lungă durată pentru orice tip de piele, chiar și pentru acele tipuri care sunt predispuse la alergii și sensibilitate.

Produsele Bellapierre nu conțin talc, sunt non-comedogenice, nu conțin ulei și nu blochează porii, au proprietăți antiinflamatoare și antioxidante și oferă în același timp protecție solară FPS 15.

Cel mai important factor de diferențiere față de alte produse minerale este că Bellapierre folosește Mica pură 100% în toate pudrele minerale fără a adăuga aditivi sau alte ingrediente, astfel acestea sunt mult mai concentrate, culorile sunt mai intense și au o rezistență îndelungată.

află mai mult

Povestea începe în 1972. Biologul și naturopatul Jean Paul Llopart și-a unit forțele cu cosmeticianul Rosanne Verlé pentru a crea Phytal, o marcă naturală de frumusete organica destinată cosmeticii.

Ei au pus bazele Naturo-Esthetique®, iar de-a lungul anilor, au dezvoltat produse și metode inovatoare și eficiente (tratamente profesionale ambalate în formă de fiole, Gommage Contact + Prelude 108 anti-îmbătrânire etc.) fără conservanți sintetici. Devenind apoi parte integrată în Laboratoires Jérodia, în 2004, marca a preluat un nou nou nume, Phyt’s.

Phyt urmărește să rămână în conformitate cu originile și valorile sale:

 • -oferă plăcere
 • -eficiență
 • -eficacitate
 • -respectă oamenii și mediul
 • -parteneriate de încredere cu profesioniști pasionați de frumusete organica
 • -siguranță

Astăzi, prioritatea companiei Phyt’s rămâne să ofere produse cosmetice organice, certificate, bazate pe ingrediente de origine 100% naturală, precum și proceduri specifice bazate pe know-how și eficacitate tehnică care răspund tuturor nevoilor din industrie. Toate produsele cosmetice Phyt’s au fost dezvoltate pentru a asigura clienților cea mai înaltă calitate și cel mai înalt nivel de siguranță, respectând în același timp biodiversitatea și comunitățile. Când spunem asta despre acest brand, ne raportam la următoarele aspecte ce îl fac unic pe piață:

 1. Evaluarea fiecărui tip de ulei esențial pentru a putea garanta cele mai calitative doze
 2. Agen’ii activi și ingredientele din orice produs sunt 100% de origine naturală
 3. Gamele Phyt’s sunt ceritifcate organic de către Qualité France, organismul Certificator, și de către Cosmébio
 4. Tratamentele au o doză unică, in fiole de sticlă, tocmai pentru a asigura igiena și siguranța în procedurile efectuate de către cosmeticieni
 5. Cosmetice care sunt garantate că nu conțin conservanți sau coloranți sintetici, fără parabeni, fără PEG, fără GM, fără fenoxietanol.

Acest brand unic a reusit să depașească cerințele Cosmébio și Qualité France, certificări ce presupun: minimi 95% din ingredientele vegetale să provină din agricultura ecologică; minim 95% din ingrediente să aibă originea naturală; minim 10% din ingredientele unui produsul finit să fie certificate organic; maxim 5% din ingrediente pot fi chimice sau sintetice.

Phyt’s refuză opțiunea maxim 5% ingrediente chimice, oferind o compoziție 100% bazată pe naturale, deci ZERO conservanți!