HEALTHY | PREMIUM | ETHICAL | NATURAL | VEGAN

află mai mult

Produsele Eden Perfumes sunt create după formule botanice proprii, in armonie cu planeta și toate ființele, 100% vegane și netestate pe animale!
Parfumurile sunt de cea mai bună calitate, sunt Apă de Parfum, au o intensitate de 15% și sunt realizate manual cu uleiuri vegetale naturale.

Nu conțin conservanți sintetici, nu conțin parabeni si nici ftalați.
In componența acestora se folosește Alcool Denat, un alcool natural care este obținut din trestie de zahăr și sfeclă.

Conceptul Eden Perfumes reprezintă o schimbare sănătoasă și etică!

află mai mult

Bellapierre Cosmetics este un brand premium de machiaj mineral, originar din USA. Portofoliul include o întreagă gamă de produse premiate si recunoscute internațional pentru proprietățile lor.

Produsele minerale îmbunătățesc aspectul pielii protejând-o în același timp de acțiunea nocivă a factorilor externi, estompează imperfecțiunile fără a-i acoperi naturalețea pielii  și oferă protecție de lungă durată pentru orice tip de piele, chiar și pentru acele tipuri care sunt predispuse la alergii și sensibilitate.

Produsele Bellapierre nu conțin talc, sunt non-comedogenice, nu conțin ulei și nu blochează porii, au proprietăți antiinflamatoare și antioxidante și oferă în același timp protecție solară FPS 15.

Cel mai important factor de diferențiere față de alte produse minerale este că Bellapierre folosește Mica pură 100% în toate pudrele minerale fără a adăuga aditivi sau alte ingrediente, astfel acestea sunt mult mai concentrate, culorile sunt mai intense și au o rezistență îndelungată.

află mai mult

PHB Etical Beauty este o afacere de familie britanică, ce cuprinde o gamă revoluționară de produse de  frumusețe etice premiate internațional.

Produsele din portofoliul PHB sunt naturale, vegetariane, vegane, netestate pe animale, nu conțin fără ulei de palmier sau alcool și sunt realizate manual în Marea Britanie.

Ce reprezintă PHB?

Pure. Handmade. British.

Misiunea PHB este de a oferi cele mai pure și cele mai eficiente produse de frumusețe fără ingredientede origine animală, substanțe chimice toxice sintetice, alcooli aspri sau OMG-uri. 

De asemeni, 20% din profitul net al companiei este donat in scopuri caritabile.

află mai mult

Compania a luat nastere in 2017 dupa ce doua prietene , Dr Cosmina Tone si Diana Chifa , au descoperit ca pasiunile lor sanatatea si frumusetea se pot imbina perfect rezultand produsele KUNI, dupa ani de studiu al retetelor si ingredientelor cele mai benefice pentru piele.

Produsele contin formule concentrate doar pe baza de uleiuri luxuriante, activi cosmetici, uleiuri esentiale si extracte naturale nediluata cu apa pentru a nu diminua efectul serurilor si cremelor astfel incat sa acopere toate nevoile pielii de la  hidratare, prurit,  cicatrizare , roseate, acne  mergand pana la prevenirea si atenuarea ridurilor. Sunt total impotriva ingredientelor sintetice, parabenilor si substantelor chimice pentru ca acestea pot afecta tenul si pielea.

Kuni Cosmetics ofera toate produsele in doze concentrate cu ingrediente naturale si organice, lucru imposibil de realizat la o crema hidratanta.Produsele nu contin apa, emolienti sau agenti de ingrosare si alte ingrediente traditionale folosite in cosmeticele obisnuite.

Avand aceste formule, serurile si si cremele concepute  de Dr Cosmina Tone patrund mult mai usor in ten si piele avand un effect intens reparator si care grabesc regenerarea celulara.

află mai mult

Prima gama de produse semnata LUVI bio cosmetics propune o serie de produse dedicate tuturor tipurilor de ten a căror compoziție mixează o serie de principii active atent selecționate din uleiuri vegetale bio. Prima regula a frumuseții este un ten curat și luminos care poate respira, pentru aceasta tenul trebuie curățat atât dimineața cât și seara cu o lotiune speciala, apoi trebuie hidratat cu o crema adecvata și protejat de factorii de mediu nocivi.

LUVI bio cosmetics propune soluții naturale pentru un ritual zilnic de îngrijire a tenului.
Produsele sunt preparate atent, cu pricepere farmaceutica de către însăși farmacista care le-a creat în propriul laborator.
află mai mult

Gama Blue Lily contine produse cosmetice si de ingrijire pe baza de ulei de cocos organic. Pentru ca tinem la blandetea cu care ne rasfatam pielea si parul, am ales ulei de cocos organic care provine din agricultura biologica si este certificat ECOCERT.

Produse in Romania.